Niquitin

Oostenrijk

Gemütlichkeit. Als je met één woord Oostenrijk moet samenvatten, is dàt het. Gezelligheid. Of je nu in een winterplaatje terecht komt, om sportief te genieten op de latten, of in een groen berglandschap. Je geniet van je dag in het vooruitzicht van de Gemütlichkeit die je ‘s avonds weer te beurt zal vallen.

Geniet bijvoorbeeld van een afdaling vanaf een hooggelegen berghut, waar je vóór vertrek eerst een stevig ontbijt krijgt voorgeschoteld. Spek en ei, vers fruitsap, hartige broodjes en dampende koffie op de kloeke houten terrasbanken van de berghut. De koeien staan je vanop een steenworp afstand te bekijken. En na het ontbijt een dag lang stappen, onder een stralende zon en langs uitdagende paden naar het hotel in het dal terug. En ‘s avonds opnieuw genieten in de Gemütlichkeit van de hotelstube.

Onze tip :


wie tijdens zijn bergvakantie een portie cultuur wil opsnuiven, kan even tot in Salzburg rijden. Geboortestad van Mozart, met gezellige winkelstraten, mooie barokgevels en een imposante burcht

Rookverbodregels


Openbare ruimtes Neen
Openbaar vervoer Neen
Restaurants Neen
Cafés Neen
Luchthavens Neen

Inhoud NiQuitin vakantiegidsRoken en vakantie


© 2009 GlaxoSmithkline
Alle rechten voorbehouden
Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij hartklachten. KOAG 309-0909-0973