Niquitin

Frankrijk

Leven als god in … Frankrijk, natuurlijk. Hij wist waar het goed was. Bergen,  bossen, vérgezichten, stranden, steden, dorpjes, valleien, … Noem maar op. Voeg daarbij de gastronomie, wijnen, champagnes, les produits du terroir, … Bourgondisch, nietwaar? En dat lusten wij Nederlanders wel.

Frankrijk is nog altijd dé topbestemming voor Nederlandse reizigers. Met de wagen en het hele gezin erop uit. Of met z’n tweetjes, een gastronomisch verwenweekend in de Champagnestreek of de Elzas. Een shot zon opdoen aan de Méditerrannée … Bergschoenen of ski’s aantrekken en het hooggebergte bedwingen. Cultuur en ambiance opsnuiven in Parijs. De kinderen een onvergetelijke dag laten beleven in Disneyland® Resort Paris

Onze tip:

In goed anderhalf uur vliegen uit Amsterdam sta je op de tarmac van de sympathieke luchthaven van Toulon-Hyères. 300 meter verder sta je op het strand van de baai van Saint-Tropez. Je moet het gedaan hebben om te kunnen beamen dat het leven er nóg mooier uitziet, onder de mediterrane zon. Dat de olijven en de tapenades er nóg beter smaken. En dat de vis en rosé er nóg heerlijker zijn.

Rookverbodregels van 1 januari 2008


Openbare ruimtes Neen
Openbaar vervoer Neen
Restaurants Neen
Cafés Neen
Luchthavens Neen


Inhoud NiQuitin vakantiegidsRoken en vakantie


© 2009 GlaxoSmithkline
Alle rechten voorbehouden
Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij hartklachten. KOAG 309-0909-0973