Niquitin

Dominicaanse Republiek

Een turkooizen zee met witte schuimkoppen. Wuivende palmen boven hagelwitte stranden. Wie de Dominicaanse Republiek wil omschrijven, kan echt niet omheen deze clichés. Je vindt ze er. Het is wààr! De Dominicaanse Republiek is niet voor niets de meest geliefde exotische vakantiebestemming van de Nederlanders.

Voeg bij die exotiek zeker ook de ambiance toe! Een ambiance die wordt gecreëerd door exotische cocktails: rum is niet voor niets het nationaal product nummer 1. En door de merengue: de opzwepende muziek die overal als een soundtrack van je vakantie te horen is. Geniet met volle teugen van zo’n exotische vakantie. Want naast de merengue, de rum en de cocktails zijn in de meeste hotels ook uitgebreide buffetten in de prijs inbegrepen. Je vindt er alles wat het land rijk is: vis, schaaldieren, exotisch fruit, …

Onze tip :


verlaat zeker ook je all inclusive resort! Tijdens een quad-tour of een tour in een omgebouwde truck ontdek je het binnenland. Een hanengevecht, demonstratie koffiebonen malen, een familie die exotisch fruit verbouwt. Maar ook de gezellig drukke stad Higuey met zijn basiliek, het kunstenaarsdorp Altos de Chavon en een bezoek aan een schooltje.

Rookverbodregels

Openbare ruimtes Ja
Openbaar vervoer Ja
Restaurants Ja
Cafés Ja
Luchthavens Ja

Inhoud NiQuitin vakantiegidsRoken en vakantie


© 2009 GlaxoSmithkline
Alle rechten voorbehouden
Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij hartklachten. KOAG 309-0909-0973